måndag 3 mars 2014

Nytt år igen!

Ännu en gång är det ett nytt år med nya möjligheter, och för min del har det inneburit lite småförändringar men inga större fantastiska projekt. Det enda som pågår är att jag inte bara försöker skriva klart Fatties historia utan även har påbörjat ett ny-gammalt projekt som jag hoppas att jag ska klara ut, för jag känner att jag hamnat i den där onda cirkeln gång på gång att aldrig slutföra något helt. Så det enda jag faktiskt tänker hoppas på framöver är att för en gångs skull slutföra detta! Jag tror min självkänsla skulle må bättre om jag lyckades göra mig själv mer produktiv.

Utöver att fokusen glidit från bloggen på grund av detta projekt (som faktiskt glädjer mig) så har min fokus stulits av vården. Jag har alltid uppmanat folk (även i den här bloggen) att kämpa för sin hälsa och välmående hur dåligt man än mår, hur tungt det än är, för ingen annan kan kämpa åt dig, ingen annan än Du kan veta hur du mår och vad just du behöver. Så det är vad jag spenderat de senaste tre månaderna med, att kämpa för mig själv.

Vill inte gå in på riktigt vad det gäller då det inte är relaterat till operationen, men kände ändå att det kan vara värt att skriva här, för att påminna mig själv och andra att allting är en kamp och att man aldrig får ge upp. Jag har kämpat förr och gått segrande ur striden. Det har sällan varit lätt eller gått fort, tvärtom, men i slutändan har det varit värt det.

Så, jag hoppas ni alla hade ett underbart år och fått en fin start på det nya! //Fattie