tisdag 15 april 2008

Längtan & oro

Jag både längtar och oroar mig inför september. Det kan bli lösningen på ett stort problem för mig, men tänk om något skiter sig? Tänk om de i sista sekunden säger "nejmen du, det här är nog ingen bra lösning för dig" eller så? Jag tycker det är helt eländigt att behöva gå här hemma utan jobb eller liknande, för då tänker jag så himla mycket. Framförallt på GBP op.

söndag 6 april 2008

Lättad!

Kan inte sluta tänka på det som hände med Byhåla. Jag känner mig så lättad! Och nu när jag inte längre känner mig irriterad, arg och full av kämparvilja (det där kan ju vila tills september nu ju) så har jag börjat släppa fram de andra känslorna, rädsla, förväntan, funderingar och annat. Jag kan inte låta bli att känna hur det här laddar mig med positiv energi, jag känner mig glad, och villig att kämpa ännu mer nu!

onsdag 2 april 2008

Oj....

Gud.. Det funkade. Eller alltså. Det här hela med Byhåla-Stad X grejjen? Jag trodde att de var helpuckade och elaka i Byhåla, därför ville jag absolut inte bli opad där. Dessutom verkade ju kö-tiden vara aslång och grejjer.

Men så ringde (förmodligen den ENDA snälla) sköterskan M upp mig från Byhåla sjukhus och började prata och lirka med mig, hon hade antagligen fått i uppgift att övertala mig att stanna och inte byta sjukhus hehe.

Iaf. Om jag valde att stanna kvar i Byhåla, samt vänta tills sept med återbesöket, så får jag hamna på en lista för "snabbt tillgängliga". Detta var både smickrande och glatt på samma gång. Än så länge finns det typ inte en enda på den där listan, vilket innebär att från och med september kan de ringa mig o typ säga "Jaha, då har vi en avhoppning här som skulle opats om 3 dagar. Då är du välkommen". Och med "snabbt tillgänglig" menas att jag är tillräckligt "smal" för att slippa gå på flyt innan op. Och kan därför komma med väldigt kort besked. Har man ett BMI på typ.. 42+ måste man gå på flyt flera veckor innan op:en så att levern krymper. Det lönade sig alltså att inte bli ÄNNU fetare!!!<3

MWOHAHAHAHA!!! Jag segrade! Jag tackade självfallet Ja. Det är väldigt sannolikt att mitt knökande/bökande lönade sig tillsist! TJOHHOOO!

Ps. Thank you Lord

Rädd & lycklig

Åh gud gud gud gud! Har du valt att besvara mina böner nu?

Jag väcktes vid åtta i morse av att min läkare ringde. Hon berättade att hon tagit reda på lite mer fakta, samt ringt patienträttigheter, och hon gav mig en underbar nyhet. JAG HAR RÄTT TILL ATT ÅBEROPA VÅRDGARANTIN!!!

Så hon sa åt mig att ringa Byhåla, berätta att jag åberopar vårdgarantin (eftersom jag tydligen får det egentligen), och säga att jag vill att de skickar mig till Stad X där de har bättre kötider. Och OM de börjar tjafsa så ska jag själv ringa till patienträttigheter!!

JAG ÄR SÅ VÄÄÄLDIGT RÄDD!! *hoppas hoppas hoppas

10:48 TILLÄGG
OH YES! De försökte med samma bullshit som förut, ljuga för mig, slingra sig.. MEN JAG VAR STENHÅRD! Och tillslut sa dom att de skulle lägga fram alla papper och be kirurgen skicka vidare min remiss till Stad X! OH YES YES YES!

Im on fire! Thank you Lord!