söndag 24 maj 2009

Dröm om äpple

Inatt drömde jag
att jag vaknade upp färdig opad och inte kände något alls. Sen fick jag så bråttom ut att jag bara grabbade ett äpple i näven och började äta i farten.
När jag ätit upp nästan hela äpplet kommer jag ihåg att jag inte borde äta mat som tuggas, och definitivt inte så snabbt. Plötsligt får jag smak av magsyra i munnen och börjar känna mig illamående. Jag kasta iväg resten av äpplet och sätter mig ner. Hela världen börjar snurra och det gör ont i magen.


Undrar om det är så det kommer kännas vid en dumpning? Drömmen var inte hemskt för övrigt, bara lite obehaglig, och underlig. Jag äter inte äpplen? Jag hatar ju äpplen...

Idag ska jag hem till mina föräldrar för att bli bjuden på min sista måltid. Imorgon börjar jag flyta. Tänk, om två veckor ska jag faktiskt opas??

Har iaf köpt alla flytprodukter, shaker, och förkylnings-förebyggande preparat jag ska ta så jag inte blir förkyld innan op. Längtar tills bity timern dimper ner i brevlådan också.

1 kommentar:

  1. Magsyra kommer inte kännas, eftesom de inte finns någon sådan som kan komma upp... men illamåendet och att de känns lustigt i kroppen stämmer iaf på mig! Fast jag dumpar inte på äpple! Har du fått opdatum??

    kram

    SvaraRadera