måndag 1 juni 2009

Utmattad (Flyt dag 8)

I lördags klättrade jag på väggarna. Allt jag kunde tänka på var stekta champinjoner, köttbullar, falukorv etc. Ingen av dagarna har varit så genomvidrig som lördagen. Tillslut slickade jag i mig en tesked salt i hopp om att det skulle gå över. Och jag var skitsur/irriterad hela dagen också. (Men jag fuskade inte. Jag åt faktiskt inget jag suktade efter! Bara en morot)

Igår hade det gått över, och jag satt med vid fikabordet hos föräldrarna utan att känna minsta lilla sug efter allt de åt. En väldig lättnad. Hade jag haft lördagens besvär hade jag nog inte kunnat hålla mig. Och pappa var så gullig och kokade lite hemlagad grönsakssoppa åt mig så jag också hade något att äta medan de smaskade i sig bullar (min käre farsgubbe är fantastisk på att smaksätta saker, så den där soppan var VERKLIGEN en god brytning till shakesen jag druckit i dessa dagar)

Och IDAG var min första rökfria dag. Det har gått bra, speciellt med tanke på att dagen varit en 'mentalt mulen dag' för min del. Har tänkt flertalet ggr att jag vill ut och ta en cigg, men hindrat mig varenda gång.

Sitter just nu och funderar på att skriva en inköpslista och ge mig ut och handla imorn så jag kan koka sopporna.


Och upptäckte i en blogg idag att Marabou tydligen kommit med en sommarnyhet. Känns lite pissigt att jag inte kommer kunna smaka den. Men jag tänker verkligen inte ge efter en gnutta. Inte nu när jag skött mig så bra!

Ps. I Söndags visade vågen 105kg. Har gått ner 3kg av 1 veckas nutrilett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar