fredag 29 maj 2009

Sliskiga drömmar (Flyt dag 5)

Jag har infört en taktik för varje gång jag öppnar kylskåpet nu. Jag håller andan. Detta för att matlukten inte ska överrumpla mig så jag gör något dumt. Har snart flytit i en vecka, så fan ta mig hellre än att jag dabbar mig nu!

De enda 'misstagen' jag gjort under flytet var en liten sallad (ca 3dl) på tisdagen med ananas, gurka, tomat, morötter & kål (varken ost, dressing, vinäger eller annat som faktiskt gör sallad gott), och igår åt jag en morot. Känns inte som några jätte farliga misstag.

Drömmer hela tiden om mat dock, och det lustiga är att jag inte drömmer om LAGAD mat (det är typ allt jag kan tänka på vaken tid), utan jag drömmer om vita-chokladbakelser, mörk chokladpudding och annat jätte sötsliskigt. Jag menar.. de senaste tre dagarna har jag nästan kunnat döda för något salt? Är så URLESS på allt detta söta. Så VARFÖR drömmer jag då om bakverk?!

Nu är i vilket fall EKG:et och blodproverna avklarade. Har även fått hem strumporna och Bity timern. Mamma ska ge mig en dosett sa hon tidigare i veckan, så jag behöver inte köpa någon.


Det jag inte haft orken till ännu är storkoket. Jag MÅSTE verkligen göra det, och det kommer nog bli en ovanligt rolig dag eftersom jag kommer få smaka en tesked här och där för att kolla av kryddningen. Har bara lite svårt att hitta recept, gillar inte så många soppor. Det påminner mig även!! Ska ge mig ut till någon hälsobutik nästa vecka och leta protein-pulver, då jag hört att det kan vara bra att ha på/i mellanmålen efter op.

Ps. Mors dag på söndag, å jag har köpt apelsintryffel å gömt i skafferiet som hon ska få. Får hoppas dom smakar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar