fredag 6 november 2009

Första platån?

Det verkar onekeligen som att jag hamnat på min första platå. 2 veckor utan viktnedgång nu. Går runt med en knut i magen och är rädd att detta är tvärstopp för alltid nu... Men isåfall får jag helt enkelt försöka förbättra min livsstil ytterligare. Jag visste ju att open + små portioner + godisförbud bara skulle ta mig en viss bit på vägen....

Utöver det händer det inget särskilt i mitt liv. Märker lite småsaker nu och då, som att jag jag gå i väldigt många trappor utan att bli andfådd. Förr blev jag alltid extremt andfådd och fick hjärtklappning, nu blir jag inte det, dock gör det ont i knäna av att gå i trappor. Jag tycker också väldigt mycket om att promenera, eftersom jag kan hålla samma takt som andra samt slipper svettas som en gris.

Och något lustigt jag upptäckt när jag går och handlar... För när jag passerar godisavdelningen får jag en slags "museum"-känsla. Samma känsla man får av att besöka en gammal skola eller så. Det var en plats jag brukade hålla till på, men numera bara passerar. Lite småhäftigt.

Ps. Självförtroendet fick sig ytterligare en liten kick när jag var på en fest för några dar sedan. Fick otroligt många komplimanger och sen var det två killar som dansade non-stop med mig. En av dom gick runt och höll om mig ganska länge också. Känslan är obeskrivlig... Jag är inte den där tjejen killar rynkar på näsan åt längre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar