torsdag 28 januari 2010

Award :)

Haha oj jisses. Jag brukar undvika såna här eftersom jag alltid trott att folk stör sig på dom, men nu när jag fått awarden av både ÄtaTränaKämpa, Jenny och Anna så känns det nu lite mer som en kul grej!

Kreativ Blogg Award
1. Kopiera awarden på sin blogg.
2. Länka till personen som gett dig awarden.
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta.


• För att bli en bättre, snällare, roligare etc person började jag för flera år sedan bearbeta alla mina dåliga/irriterande sidor, detta ledde till en väldigt djup självinsikt, men tyvärr också en lika stark osäkerhet. Jag oroar mig ständigt för att folk ska uppfatta mig som underlig, jobbig, gnällig eller arrogant.

• Mina starka sidor är fantasin, kreativitet, min verbala och skriftliga förmåga. Som barn gjorde jag inget annat än pyssla och teckna, vilket med åren övergick till att skriva noveller och böcker. Dessvärre är jag jättedålig på praktiska saker, vilket gör mig till en "dålig" arbetare och tankspridd studerande (just nu varken arbetar eller studerar jag dock).

• Jag är ganska konservativ av mig, och blir ibland kallad "lillgammal" eller också säger folk att jag har "en gammal själ".

• Jag är väldigt öppensinnad, men kan inte sätta fingret på exakt vad jag tror på, eller inte tror på. Jag tror definitivt att det finns en Gud, men att han/hon skulle skicka t.ex. homosexuella till "helvetet" tror jag inte. Jag tror att det finns mer än ögat ser, om det är spöken, demoner, änglar eller annat vet jag inte, men nåt finns det! Och jag HOPPAS verkligen att det finns utomjordningar därute (fast inte tror jag de har åkt till jorden för att stoppa metallgrejjer i rumpan på amerikanerna).

• Jag är uppvuxen i en väldigt kristen familj. Hela min barndom så bad jag aftonbön innan sänggåendet, jag gick till kyrkan varje söndag, och vi åt en speciellt fin söndagsmiddag där vi också bad bordsbön. Jag slängde ut mina vänner ifall de svor hemma hos mig (när jag var barn). Jag gick i en kristen friskola i mellan-o-högstadiet. Jag döpte mig som 20åring för att kunna bli gudmor. Men trots allt detta ser jag mig inte som kristen, och jag tror inte på att bibelns berättelser är sanna.

• Jag brukade tycka att tjejer som stannade hos skitstövlar till pojkvänner var idioter, jag förstod dom inte. Sen insåg jag att jag nog var den största idioten EGENTLIGEN, eftersom jag valt att stanna hos en kille (i över 6år) som snackade skit om mig, var otrogen, och försökte indirekt hota mig till att banta. Kärleken kan verkligen fungera som effektiv lobotomi.

• Jag tycker om att leka "hobbypsykolog". Ända sedan tonåren har vänner och bekanta kommit till mig för att prata bekymmer och få lite goda råd (även om de sällan följer mina råd. Men det gör inget, det är ju trots allt så 90% av alla fungerar). Det känns som att jag får många plus på karman varenda gång någon tackar mig för att jag lyssnat och pratat igenom deras bekymmer med dom :)
Mitt starkaste minne av hobbypsykologens era var när klassens bråkigaste kille (en adopterad kille som mobbade ALLA. Även mig) en dag frågade mig om jag kunde gå iväg med honom, för att han behövde prata. Jag trodde att han skulle utsätta mig för ett spratt, men istället öppnade han sig fullständigt. Han visade sig ha en väldigt trasig och förvirrad själ, och han var besviken på sig själv för att hans missnöje och olycklighet tog sig i uttryck genom att mobba andra.


Jag nominerar:
Phat men inte dum, Tess, Tuggaa, Raventear

och (trots att dom redan fått awards)...
Therese, Jenny & Anna
eftersom de är mina favorit-bloggerskor :)

7 kommentarer:

  1. WIHOOO! men vet du vad, jag kan om jag verkligen bara vill och sen så ska jag ju baka muffins idag till på lördag så jag vet ju att jag måste hålla igen :D

    SvaraRadera
  2. men gud så söt du är !! =) haha jag älskar också att vara hobbypsykolog. jag är alltid den som ger massa relations och killtips till mina vänner och då är jag den som knappt haft något förhållande!! =)

    SvaraRadera
  3. haha jo det är nog så =) =) man kanske skulle börja våga sig på att dejta lite, jag är så rädd för sånt!!

    SvaraRadera
  4. IIIIIIIIIIIIIIIIIH va söt du är sötnos!!! :) blev sååå glad när du skrev så.

    OH hobbypsykolog..det brukar jag också få vara :) tycker det är jättekul, om man nu kan tycka det.. hihihi KRAM

    SvaraRadera
  5. Tusen tack för awarden, ska genast lägga upp den i bloggen :)

    sv: Vågen är definitivt inte min vän ännu, den åkte ut lika fort som den kom in.

    SvaraRadera
  6. ja för en kollega sa till mig idag att en portion pulvermos är 1points (viktväktarna) och då kan det ju inte vara allt för onyttigt!!

    jo, precis och om man dejtar en del killar så lär man ju antagligen känna sig själv också. antar jag. dags att ta tag i det här! vi kan gå på dubbeldejt ;P

    SvaraRadera
  7. Det där med hobbypsykolog förstår jag verkligen. Du är verkligen underbar att prata med och när du skriver dina inlägg så är det precis som om du skriver mina tankar.. det är verkligen lätt att känna igen sig!:)
    Ska bli jättekul att göra detta!:D

    SvaraRadera