tisdag 26 januari 2010

Huden

Väldigt många säger att min hud dragit ihop sig riktigt bra, och mina föräldrar är nog dom som är mest "chockade" över att jag inte har mer häng. Fast mamma håller med mig om att jag nog ska försöka få brösten fixade (jag vill inte ha implantat, bara lyfta och strama åt), eftersom de är så VÄLDIGT hängiga, tomma, platta, och för att inte tala om SKRYNKLIGA! Mamma började skratta när vi jämförde bröst för MINA var PLATTARE och SKRYNKLIGARE än hennes (min mamma är över 60 år, har fött 5 barn, och gick ner 40kg för över 15 år sedan..).

Jag har bra och dåliga dagar. Vissa dagar känner jag mig lika sexig som en påse med gröt. Degig, oformlig och alldeles dallrig. Andra dagar känner jag mig jättesnygg och tänker "det är ju fantastiskt att jag ändå är SÅHÄR okej i kroppen, efter 40kilos viktnedgång!".

Och eftersom jag även får lite kommentarer här på bloggen nu & då angående min hud så tänkte jag slänga upp lite bilder där man ser "mitt häng". (Klicka på bilderna för att se i större format)

Här har vi magen. Framifrån och ifrån sidorna.


Här har vi en bild på låren. De ser lite "ledsna" ut,
men jag är inte speciellt upphakad på det faktiskt.



Här har jag tagit en bild på brösten ovanifrån.
Som sagt.. skrynkliga.



Och sen har jag ju en gång tidigare lagt upp en bild på hur magen ser ut underifrån när jag står framåtböjd. Tog en likadan bild idag och upptäckte till min förvåning och lycka, att även om jag fortfarande har en "påse" på magen, så har den krympt!

Sådär. Hoppas det här gav en hyfsad uppfattning om hur bra/dåligt min hud dragit ihop sig. I dagsläget känner jag mig hyfsat nöjd med allt utom brösten. Dom har jag verkligen börjat få enorma komplex för...

Sen tror jag också att varför jag känner mig missnöjd lika ofta som jag känner mig nöjd, är för att jag för det mesta jämför mig med kroppar som den på den vänstra bilden, när jag egentligen BORDE vara tacksam över att jag inte ser ut som killen på den högra. Perspektiv Fattie, perspektiv.


Ps. Angående nedanstående inlägg. Jag menade ABSOLUT INTE att jag vill ner till 50kg. Även om BMI tabellen säger att det skulle vara normalvikt för mig, så tvivlar jag starkt på att jag varken skulle se ut -eller känna mig- frisk på den vikten.

18 kommentarer:

  1. Ramlade in på din blogg via Livsvinst, vilken fantastisk resa du gjort! Jag jobbar i vården och kan uppriktigt och ärligt säga att din hud har dragit ihop sig super fint. Lycka till med sista kilona!
    Kramar från Mi

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att de ser ut som att din kropp har gjort ett väldigt bra jobb! Du har ju ändå gått ner 40 kilo, vilket är sjukt mycket! Jag tycker vekligen att din kropp ser jättefin ut!

    Och du, även fast jag inte gått ner 40 kilo, har jag exakt likadana bröst ;)
    Så jag ska helt klart "unna" mej ett par i framtiden ;)

    SvaraRadera
  3. Hej..härligt du skriver och bra bilder du lägger upp! Jag är rädd för att mina boppar kommer se ut som dina..jag böjde mig fram häromdagen när jag hade duschat och tittade ner på brösten och jag blev alldlees chockad av att de dessa runkiga pungar som hängde thihi Ändå har jag inte gått ner såå mkt än. Hoppas du har en bra kväll mvh/Annika

    SvaraRadera
  4. ALLSTÅ FATTIE!!! du är heeelt otrolig. vilken kropp du har skaffat dig!!! HELT SJUKT! :D:D:D:D grattiss

    SvaraRadera
  5. gud det är verkligen jätte fint som det är!! gud du är vacker!! =)

    SvaraRadera
  6. Jag kan säga att jag är otroligt stolt över dig! Du har ju gått ner enormt mycket! Fått en supersnygg kropp!:D Jag längtar verkligen tills jag får göra operationen imorgon!:D
    Det där med brösten förstår jag också.. jag har enorma komplex för mina. Hur kommer det inte bli efter operationen?:/ Jag har dock varit övertygad i typ hela mitt liv att jag ska operera brösten. Aldrig varit nöjd med dom. Om 2 år händer det dock!:D
    Massa kramar till dig!:D

    SvaraRadera
  7. men du! Så kanonbra din hud dragit åt sig! kanonfint!!

    SvaraRadera
  8. ja och riktigt enkel och skön är den, har den på jobbet idag ;P

    SvaraRadera
  9. Mycket bra jobb! Jag tycker absolut du ska ta modet till dej och köpa en bikini, du har inget att skämmas för!

    Haha, Jag mena bara att alla, verkligen alla, kan ha bröst som man måste rulla upp på papiljotter ;)
    Och de är ju bra att de finns bra BH:ar! :D Tills den dagen vi fixat dom, då bränner vi BH:arna ;)

    SvaraRadera
  10. iiih jag älskar att göra andra glada och du är INTE dålig på att göra mig glad heller FATTIEEEE :D:D:D:D:D:D:D:D ta hand om dig. och fortsätt kämpa lika fint. KRAMKRAM :D:D:D:D

    SvaraRadera
  11. hahaha!! =) =) Jobbigt att jag hade satt upp målet 82kg till på lördag, kommer inte komma dit men jag är på väg! :D

    SvaraRadera
  12. du har fått en award. se min blogg :D

    SvaraRadera
  13. Du har fått en award i min blogg. :)

    Du har verkligen fått en kanonsnygg kropp! Det där med huden funderade jag mycket på när jag gick ner massa kilon sist. Jag började känna mig lös liksom, jag ville inte då eller nu heller att när jag väl kommer ner till mitt mål att huden bara ska slänga och dänga på mig. Men som du säger, man får ha perspektiv på hur man vill se ut. Jag tycker iaf att du är jättefin nu!

    SvaraRadera
  14. WOW, vad SMAL du har blivit! Du är verkligen jättefin!! :D :D :D Dessutom avundas jag verkligen att din hud på magen har dragit ihop sig så himla fint - den turen verkar jag tyvärr inte ha... ;)

    För övrigt tänkte jag faktiskt vara lite fräck och fråga dig var du bor någonstans? Om det möjligtvis är i trakterna kring Stockholm? Du verkar nämligen vara en så himla klok och rar tjej tycker jag och det hade varit så himla roligt att lära känna någon närmare som har gått igenom samma sak som en själv. Någon som förstår hur det är och har varit.

    Du behöver dock inte svara på det om du inte vill. Det förstår jag förstås! Kram!

    SvaraRadera
  15. så duktig du har varit / är!!
    Och va fint det dragit ihop sig!!!
    Kul att kika igenom din blogg!

    SvaraRadera
  16. Vilken fin kropp du har fått! Magen tycker jag är helt. Kommer jag att få en sån mage efter min viktminskning blir jag bra nöjd. Det tycker jag du med ska vara :)

    SvaraRadera
  17. Måste börja med att säga att du verkligen är beundransvärd och väcker hopp i sååå många människor!

    När jag tittar på bilderna på din mage så blir jag väldigt förvånad. Jag väger ca 70 och har som mest vägt 80 och min mage ser EXAKT likadan ut som din. Så JA, din hud har verkligen blivit väldigt fin!!! Dessutom tycker jag att du ska ta en titt på din nyaste bild där du står framåtlutad. Kolla på brösten! Om du tänker göra ett lyft så tror jag att resultatet kommer vara ungefär sådär! Skitfint alltså :)

    Ja, jag ville väl mest att du skulle veta om hur bra din hud har dragit ihop sig igen, och tacka för att du skriver. Jag vet personer som verkligen får stöd och hopp av detta!

    KRAM

    SvaraRadera
  18. Hej jag har kollat igenom din blogg massor och hålder själv på att gå ner i vikt, 25kg har jag gått ner och har lika mkt kvar, men jag är sååååååå nojjig för lös hud vägde 109,8 när jag började :-/ har din hud förändrats något sedan de senaste bilderna?? Funderat på någon mer operation?? Jag är själv 20 år och varit överviktig hela livet :-/

    SvaraRadera