söndag 28 februari 2010

Ihärdig förkylning

Ursäkta att jag både är seg att svara på kommentarer, men framförallt på att uppdatera bloggen. Min förkylning har hållit i sig i snart 20 dagar och har inte blivit mildare. Jag är otroligt orkeslös och hängig. Har aldrig tidigare haft en såhär långdragen förkylning..

Veckans vikt: 63,5kg

Förmodligen har jag försämrat immunförsvar pga näringsbristen som medföljer efter en sån här operation. Jag försöker att både äta riktigt ofta och ordentligt samt kurera mig på alla sätt jag kan, men detta är iaf anledningen till att bloggen försummas just nu, detta samt lite andra privata jobbiga saker som inte har med vikt eller hälsa att göra.

Ha tålamod med mig, så ska jag försöka att krya på mig så snabbt jag kan (för seriöst, nu är jag RIKTIGT trött på att vara sjuk).

Ta hand om er :)

Ps. Tack för alla JÄTTEGULLIGA kommentarer om att jag borde skriva en bok! Det värmde in i själen!

10 kommentarer:

  1. Krya på dig massor sötnos! <3

    SvaraRadera
  2. krya på dig! inte alls kul att vara sjuk! kramar

    SvaraRadera
  3. Ja visst är de så att man får nedsatt emunförsvar efter operationen? Jag har funderat på de. Jga har varit sjukl flera gånger efter den och jag är aldrig sjuk och fick min första magsjuka nu å.
    Krya på dig!!

    SvaraRadera
  4. Usch vad jobbigt att bara sjuk, skickar en peppande tanke och hoppas att du snart blir frisk!

    Peppkram

    SvaraRadera
  5. Krya på dig! Hoppas att du blir bättre snart! SKram till dig!

    SvaraRadera
  6. Hoppas förkylningen ger med sej snart, jag saknar dina inlägg! ;)

    Tänkte bara berätta att jag ringde sjukhuset i dag och fick veta att jag blir kallad till första mötet i slutet på Mars eller början på April! :) Nu är de iaf på G!

    Som sagt, krya på dej! :)

    SvaraRadera
  7. Svar: Haha hon är bra söt :) Ser ut som en tonåring som inte växt i sitt ansikte än ;) Hon är verkligen en enormt charmig hund, lite framfusig och "på" gentemot andra människor och djur men jättemysig ändå.

    Haha, man får ALLTID klaga lite! Jag har familjen långt borta men då har jag ju min underbara sambo i samma lägenhet och hans knäppa mamma 2 minuters promenad bort :)

    Det tror jag verkligen stämmer, att många (både medvetet och omedvetet) ser mat som ett karaktärstest. Det märker man ju på alla Pro-Ana-citat, typ "Stay _strong_ starve on" och så vidare. Att det är så stark disciplin att inte äta och att träna jättehårt och att det avgör 90% av ens karaktär. Pust.. Jag är skitstark och disciplinerad för jag pallar att gå upp 07.30-08.00 på mornarna trots att jag inte stigit upp så tidigt regelbundet sen gymnasiet till jag började med det igen för några veckor sen.. och det har ju inget med mat att göra! :O

    Hahaha precis! "Nej vadå räkmacka, jag har väl inte glidit på nån räkmacka heller..." HMPF! Precis det med boken har jag också stört mig på något enormt. Det finns inte en chans att hon inte glidit in i den branschen för att hon har ett varumärke som tonårsidol och förlaget utnyttjar det. Fnys. Okej om hon skulle approacha det från den riktiga vinkeln och skriva ärligt om det, men när hon påstår att "alla kan skriva en bok" och får det att låta som att det bara är att gå till förlagen och säga HEJ NI VILL FIRRA MIN BOK ASSÅ och man då får en karriär... Stöööön. *GNÄLLKAVALKAD*

    Vi skulle då bli ena bra gnällkärringar. Kan riktigt se det framför mig, sitta och hinka te/kaffe och klaga på allt mellan himmel och jord, ÅHHH MORÖTTERNA ÄR SÅ DYRA PÅ ICA, BLONDINBELLA ÄR EN HYCKLARE, HÖRDE DU ATT LEIF LOKET HAR HEMORROJDER?... Hahaha :D

    SvaraRadera
  8. tack tack! träningen ger alltså resultat =) har tänkt försöka ta bilder lite oftare nu så man minns förändringarna!

    SvaraRadera